Sitemap

In 2016 presenteert Showband Marum haar nieuwe show WILD! Het doel is om met dit programma in 2017 de velden van het Roda JC Stadion in Kerkrade te betreden tijdens het Wereld Muziek Concours.

Wild verteld het waargebeurde verhaal van de jonge Cheryl Strayed. Na het overlijden van haar moeder en het stranden van haar huwelijk besluit ze om alleen de Pacific Crest Trail te gaan lopen, een wandeltocht van meer dan 1600 kilometer. Zonder voorbereiding en ervaring vertrekt ze en begint ze aan de zware toch, vol met angstige en mooie momenten. Een wandeltocht die haar gek maakt, kracht geeft en uiteindelijk haar leven zal veranderen.

De show moet een herkenbaar verhaal voor velen voelen. Als een zoektocht naar jezelf wanneer je jezelf en de weg kwijt bent. Na verloop van de tijd vind je de weg terug en daarmee innerlijke rust.

Het muzikale verhaal wordt verteld met muziekdelen uit de bekende schilderijententoonstelling van Moussorgsky, ‘Funerall sentences for the death of Queen Mary’ van Henry Purcell, ‘Walk’ van de Foo Fighters, ‘Mad World’ van Gary Jules en ‘Hometown Glory’ en ‘Make You Feel My Love’ van Adèle.

 

logo wild nieuwsbrief website