Nog geen reacties

Intension A staff: Paulien


Intension A is op dreef! De meiden staan al vanaf de eerste contest hoog geklasseerd in de A-class, een prestatie die natuurlijk niet kan worden geleverd zonder een  gedreven en enthousiaste staff! Dit is het tweede seizoen dat  Intension A onder leiding staat van Paulien van Houten, Jolanda Jakobs & Petra Westerhof. Drie jonge meiden die zelf van jongs af aan zijn betrokken bij Intension en Showband Marum. Bij deze stellen zij zich aan jullie voor, als eerste is het de beurt aan Paulien!

 

Mijn naam is Paulien van Houten, ik ben 21 lentes jong en ik woon in Groningen. In het dagelijks leven ben ik student aan de Hanze hogeschool. Hier volg ik de opleiding Management, Economie en Recht. Naast mijn studie dans ik 8 uur per week.

Ik ben in 1997 begonnen als majorette bij Showband Marum. Als klein meisje heb ik veel plezier gehad tijdens de straatoptredens met Koninginnedag en Sinterklaas, maar ik vond het nog leuker om shows te doen. Ik heb vanaf de introductie van de vlag meegedaan aan de colorguard shows. Helaas ben ik in 2006, na mijn persoonlijke hoogtepunt het WMC, gestopt als lopend lid. Van alle colorguard shows die ik heb meegelopen vond ik “Life is a battlefield” het leukst om te doen.  In 2005 ben ik samen met Jolanda begonnen als instructielid bij de Cadets van Intension. Samen hebben we al een aantal shows op onze naam staan, met uitstekende resultaten waaronder natuurlijk “Idiosyncratic” en “Earth”.

In 2006 ben ik begonnen met Hiphop in Marum. Intussen dans ik in een Hiphop-team in Groningen op hoog niveau. Met dit team doe ik nog regelmatig mee aan Nederlands Kampioenschappen in heel het land. Ook heb ik 3 jaar ervaring met dansles geven op Hiphop gebied. Om dit te kunnen doen heb ik in 2009 mijn TEC certificaat gehaald. Dit is een erkend diploma waarmee ik kwalitatief goede danslessen kan geven. Om mijn eigen dansstijl beter te ontwikkelen ben ik in 2009 begonnen met ballet les. Ik volg een klassieke ballet les, waarbij ik op spitzen dans en ik volg een moderne ballet les. Deze lessen zorgen ervoor dat ik mijn eigen stijl ontwikkel en dit komt ten goede aan het instructie zijn.

Ik zie mij in de toekomst nog heel lang lesgeven bij Showband Marum en Intension. Natuurlijk blijf ik zelf ook nog heel lang dansen en het zou mij leuk lijken om hiermee verder te gaan en misschien jurylid Movement te worden bij CGN!


Plaats een reactie