Sitemap

‘De jeugd heeft de toekomst…’, zo ook bij Showband Marum.

Naast het jeugdkorps, SJWK Marum/Opende, biedt Showband Marum een jeugdopleiding aan.

Zo zijn er twee groepen Music 4 Kids, waar jonge kinderen kennis kunnen maken met de basis van muziek. Na het volgen van deze lessen kunnen ze via Kunstbedrijven Westerkwartier of binnen Showband Marum muziekles gaan volgen op het instrument wat zij graag willen en eventueel z.s.m. doorstromen naar SWJK.

Tevens verzorgt Showband Marum in samenwerking met Kunstbedrijven Westerkwartier en Harmonie Marum lessen op de basisscholen in Marum onder de naam ‘Toeten & Blazen’. Leerlingen van groep 5 volgen gedurende een periode van zestien weken toeterlessen en maken op deze manier kennis met het bespelen van een instrument.

Behalve muziekopleidingen verzorgt Showband Marum ook een colorguardopleiding voor de jeugd. Intension heeft twee jeugdgroepen (Intension Junior, de B-guard en Intension Cadets, de C-guard). In de winter doen deze groepen mee aan de winterguardwedstrijden van CGN, in de zomer zijn de Juniors onderdeel van SWJK.

Kortom: bij Showband Marum is voor elk wat wils!

Voor meer informatie of om je aan te melden voor muziek-of guardlessen kun je altijd contact opnemen met de ledencoördinator.