Sitemap

Archief

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

Mei

Februari

2008

2007

2006

2005

2001

Open Dag zeer succesvol!

Zondag 25 oktober 2009 - Matthijs van Houten

Open Dag zeer succesvol!

De Open Dag van Showband Marum is zeer succesvol gelopen. Tientallen belangstellenden wisten de weg naar de openbare repetities te vinden. Sommigen deden dat om gewoon eens een kijkje te nemen, anderen hadden hun instrument meegenomen om ook echt mee te spelen. Als klap op de vuurpijl werd ook het nieuwe showprogramma en de nieuwe site gelanceerd. Beide werden met groot enthousiasme ontvangen door de aanwezige leden en andere belangstellenden.

In de verschillende ruimtes van ‘Ons Centrum’ vonden zowel ensemble- als sectierepetities plaats. De organisatie van de Open Dag had er voor gekozen om de blazers en de slagwerkers te laten rouleren over de verschillende ruimtes. Zo gebeurde er altijd iets interessants. Ook de guard gaf twee interessante demonstraties.

Het was gezellig druk tussen 13.00 en 17.00 uur. De aanwezigen hebben een goed beeld kunnen krijgen van wat de vereniging inhoudt. Dat is een gezellige club met ambitieuze muzikanten. In de afgelopen weken heeft het bestuur van de vereniging een aantal vooruitstrevende plannen gepresenteerd. Deelname aan corpsstyle wedstrijden wordt daarin meegenomen. Dat kan zowel in eigen lang als op andere continenten zijn. Zo liggen er contacten met een wedstrijdcircuit in Azie.

Daarnaast wil Marum gewoon de eigenzinnige club blijven, zoals het al is. Het nieuwe showprogramma, met veel jazz/bigband-invloeden, sluit naadloos aan op de huidige bezetting. Houtblazers (saxofoons en fluiten) spelen daarin een grote rol. Dus ook die muzikanten zijn van harte welkom.

Heb je de open dag gemist, maar wil je nog wel eens langskomen? Heb je interesse om een jaartje (of meer!) Marum te lopen? Klik dan op deze link voor meer informatie!