Sitemap

Archief

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

November

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Januari

2007

2006

2005

2001

Showband Marum in Esonstad

Zaterdag 21 juni 2008 - Eltjo

Showband Marum in Esonstad

Vrijdagavond 20 juni kwart voor zes. De jeugdband staat klaar om te repeteren, maar de “grote band” is ook al aanwezig op het terrein van Ons Centrum in Marum. Voor de Showband staat er vanavond geen repetitie op het programma, maar een optreden op het Landal Park Esonstad in de buurt van Anjum. Met eigen vervoer vertrekken de showbandleden richting het Waddengebied.

Bij het Landal Park worden de auto’s op de parkeerplaats gezet en bepakt en bezakt met uniformen en instrumenten lopen we naar de kleedruimte vlakbij het pleintje waar we de show mogen gaan opvoeren. Als we het pleintje zien is het wel even slikken. De ruimte is een beetje kleiner dan we gewend zijn.

Maar voordat we de show mogen draaien, moeten we eerst de aanwezige gasten van het bungalowpark nog naar het pleintje zien te krijgen. Het is dus snel omkleden en klaar maken voor een korte rondgang over het park.

Eenmaal terug bij het pleintje krijgen de showbandleden niet veel rust. We mogen gelijk onze show op het pleintje laten zien. Ondanks het kleine pleintje en een iets kleinere bezetting verliep de show toch best goed. In ieder geval zijn we weer een hele ervaring rijker.

Na het optreden moeten we ons snel omkleden, want voor de deur van de kleedruimte worden de spullen klaar gezet voor een concert van een drietal fanfarekorpsen, waaronder ook de Harmonie uit Marum. Terwijl de muziek van Harmonie Marum over het plein klinkt, pakken de showbandleden het busje weer in en vertrekken langzamerhand weer richting Marum.