Sitemap

Archief

2018

2017

2016

2015

2014

December

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2001

Showband Marum presenteert unieke lidmaatschapsvorm

Woensdag 12 maart 2014 - Anne-Lies Nienhuis

Showband Marum gaat een nieuwe vorm van lidmaatschap invoeren. De band, die bekend staat om zowel haar show-  als haar straatprogramma’s, biedt leden nu ook de mogelijkheid deel te nemen aan alleen het straatprogramma. Dit is uniek in Noord Nederland.

Manager Eltjo Smit: “we krijgen veel aanvragen van mensen die dolgraag lid willen worden, maar vanwege werk, studie of gezin niet aan alle optredens en repetities kunnen deelnemen. De band verzorgt veel optredens en veel van deze optredens zijn de zogenaamde “straatoptredens”. Daar zitten de meest prachtige optredens tussen; feesten in Dax, Le Havre, Wiltz, Milaan en London, bloemencorso’s in  Zundert, Eelde en Vollenhove.

Door lid te worden van de straatpoule doe je wel mee met de streetparades, bloemencorso’s en parades, maar niet aan de andere programma’s (en dus optredens) die de Showband aanbiedt. Zo kun je toch meedoen met een band die overal optreedt en toch  tijd houden voor andere activiteiten. Wel  verwachten we uiteraard volledige inzet binnen het straatprogramma.”

De staff past de repetitieschema’s aan op deze nieuwe  mogelijkheden. Dit betekent ook dat er in tegenstelling tot afgelopen jaren meer aandacht wordt gevestigd op het straatprogramma. Inmiddels hebben zich acht mensen aangemeld voor de straatpoule. Daarnaast zijn er leden die zowel in de show als op straat deelnemen, maar op een ander instrument. Een succesvol nieuw concept van Showband Marum!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou of meedoen met Showband Marum, neem dan contact op via nieuweleden@showbandmarum.nl