Sitemap

In het winterseizoen doen de colorguardgroepen van Showband Marum al jarenlang mee aan de competitie van Color Guard Nederland (CGN) onder de naam ‘Intension’.

Sinds het winterseizoen 2013/2014 zijn de winterguardunits van Showkorps D.I.N.D.U.A Oldekerk en Showband Marum een unieke samenwerking aangegaan. Zowel 2Xtreme als Intension wilden hun leden de kans bieden om in het Westerkwartier met een grote en sterke groep het winterguard avontuur aan te gaan en deel te nemen aan de contesten van CGN. Om dit te bereiken hebben de besturen van beide verenigingen de stoute schoenen aangetrokken en zijn de krachten van beide verenigingen gebundeld onder de naam 2Xtreme/Intension.

Meteen in het eerste seizoen bleek  2Xtreme/Intension al een groot succes met drie groepen (Cadets, Juniors en A’s) die respectievelijk 9e, 4e en 3e werden tijdens de CGN Finals 2014 in Eindhoven. In 2014/2015 werd de samenwerking voortgezet onder de naam 2Intens.

Na afloop van het winterseizoen in 2015 voegt ook N-Motion van Muziekvereniging Noordenveld zich toe. In 2016 zal de unit het veld betreden onder de naam ‘United – Northern Winterguard’. Meer over United lees je hier.

United - Northern Winterguard (1)
United tijdens het trainingsweekend